Valkopyykki

Valkopyykki

Valkopyykkiin erityisesti suunniteltu ja helposti huuhtoutuva Lumme Valkopyykki on tiivistetty pyykinpesuneste, joka pesee tehokkaasti puhtaaksi ilman valkaisuainetta. Säilyttää valkoisen valkoisena pesusta toiseen.

Lumme Valkopyykki nyt CO2 neutraalissa kartonkipakkauksessa!

Lumme pyykinpesunesteiden tarvittava annostusmäärä on alhainen tiiviin koostumuksen ansiosta. Yhteen koneelliseen pyykkiä tarvitaan vain 35 ml pesuainetta, joten yhdellä pakkauksella pesee 21 koneellista normaalilikaista pyykkiä.

Aqua, Laureth-3, Laureth-9, Sodium laureth sulfate, Glycerin, Propylene glycol, Potassium palm kernelate, Sodium palm kernelate,  Polypropylene terephthalate, Phenoxyethanol, Potassium citrate, Sodium citrate, Sodium Chloride, Parfum, Subtilisin, Lipase, Amylase, Disubstituted alaninamide

EU.n ainesosahaku
Ympäristömerkki.

Lumme Valkopyykki on ympäristömerkitty Joutsenmerkillä. Se tarkoittaa, että tuotteen ympäristövaikutukset on arvioitu ja tuotteen on todettu vaikuttavan vaikeisiin tahroihin.

Vegaanimerkki.

Tuotteessa on vegaanimerkki, mikä tarkoittaa sitä, että tuotetta ei ole testattu eläinkokein, eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Kartonkipakkaus on valmistettu 90 prosenttisesti uusiutuvista raaka-aineista, sekä on CO2 neutraali.

Kartonkipakkaus kierrätetään maitopurkkien tapaan pahvinkierrätykseen.

Lumme – Puhtaamman ympäristön puolesta!
Norja