Kirjopyykki Metsä

Kirjopyykki Metsä

Kirjopyykkiin erityisesti suunniteltu ja helposti huuhtoutuva Lumme Kirjopyykki Metsä pyykinpesuneste pesee tehokkaasti puhtaaksi mutta on hellävarainen pyykin väreille. Tuotteessa on raikas ja pehmeä metsän tuoksu. Sisältää luonnollista kuusenhavu-uutetta.

Lumme pyykinpesunesteiden tarvittava annostusmäärä on alhainen tiiviin koostumuksen ansiosta. Yhteen koneelliseen pyykkiä tarvitaan vain 35 ml pesuainetta, joten yhdellä pakkauksella pesee 21 koneellista normaalilikaista pyykkiä. Tehokas jo 30° :ssa.

Lumme Kirjopyykki nyt CO2 neutraalissa kartonkipakkauksessa!

Aqua, Laureth-3, Laureth-9, Sodium laureth sulfate, Glycerin, Propylene glycol, Potassium palm kernelate, Sodium palm kernelate, Phenoxyethanol, Potassium citrate, Sodium citrate, Sodium Chloride, Parfum, Subtilisin, Lipase, Amylase, Disubstituted alaninamide

EU.n ainesosahaku
Ympäristömerkki.

Lumme Kirjopyykki Metsä on ympäristömerkitty Joutsenmerkillä. Se tarkoittaa, että tuotteen ympäristövaikutukset on arvioitu ja tuotteen on todettu vaikuttavan vaikeisiin tahroihin.

Vegaanimerkki.

Tuotteessa on vegaanimerkki, mikä tarkoittaa sitä, että tuotetta ei ole testattu eläinkokein, eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Kartonkipakkaus on valmistettu 90 prosenttisesti uusiutuvista raaka-aineista, sekä on CO2 neutraali.

Kartonkipakkaus kierrätetään maitopurkkien tapaan pahvinkierrätykseen.

Norja