Puhdista ympäristömerkityillä tuotteilla

Itämeri Plogging x Lumme

Itämeri Plogging x Lumme

Puhtaita tekoja Itämeren ja ihmisten hyvinvoinnin puolesta

Itämeri on yksi maailman saastuneimmista meristä ja ihmiset merkittävin saasteiden aiheuttaja. Suurin ongelma on rehevöityminen, mutta lisääntyvissä määrin myös roskaantuminen. Muutos ympäristökäyttäytymisessä vaatii konkreettisia tekoja. Tästä tarpeesta syntyi Itämeri Plogging -yhdistys vuonna 2020.

Lumme kanootti ja melojat


Itämeri Plogging käynnistyy jälleen 1.6.

Siivouskajakit ovat maksutta vapaassa käytössä 8:ssa toimipisteessä ympäri Suomen. Niillä siivotaan Itämerta kajakkiretki kerrallaan. Hankkeella muutetaan ympäristökäyttäytymistä konkreettisten tekojen kautta. Samalla edistetään ihmisten hyvinvointia ja innostetaan luonnossa liikkumiseen. Viestimällä teoista herätetään laajempaa keskustelua Itämeren tilasta ja tehdään sen pelastamistarvetta näkyvämmäksi. Ole siis mukana siellä mistä puhutaan nyt – tekemisen äärellä.

Tule tekemään hyvää yhdessä Lumme-puhdistustuotteiden kanssa

Lumme on tänäkin vuonna mahdollistamassa puhtaita tekoja Itämeren ja ihmisten puolesta – tule mukaan tekemään hyvää ja samalla testaamaan Lumme-kajakki Suomen suosituimmasta toimipisteestä, eli Helsingin Mustikkamaalta, käsin. Mukana Itämeren siivoustalkoissa kulkevat ympäristömerkityt Lumme-tuotteet, jotka pitävät Itämeri Plogging -välineistön puhtaana.

Itämeri Plogging-hyväntekeväisyyshanke jatkuu aina läpi kesän, ja huipentuu Itämeripäivään, jota vietetään 29.8.2024.

Lue lisää: https://itameri.johku.com/