Kylpyhuone Puhdistussuihke

Kylpyhuone Puhdistussuihke

Lumme Kylpyhuone Puhdistussuihkeessa on raikas lumpeenkukan tuoksu ja se sisältää tarkoin valittuja raaka-aineita. Suihke on tehokas kalkin ja kylpyhuoneen lian puhdistamisessa.

Käyttöohje: Suihkuta puhdistettavalle alueelle n. 20-30 cm:n etäisyydeltä. Anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Huuhtele / pyyhi kostealla liinalla. Älä käytä puhdistusaineita enempää kuin on tarpeen. Tuotteen pH-arvo on alhainen, eikä tuote sovi marmorille, kalkkipitoisille materiaaleille, luonnonkivelle tai yli 10 vuotta vanhalle emalilevylle. Epävarmoissa tilanteissa kokeile tuotetta ensin pienellä, huomaamattomalla pinnalla. Kun puhdistat kaakeleita, huuhtele ne ensin vedellä. Happamien puhdistusaineiden pitkäaikainen käyttö voi vahingoittaa sementtipohjaisia kaakelisaumoja ajan myötä.

Lumme Kylpyhuone on kasvipohjainen ja vegaanisertifioitu.

Aqua, Citric Acid, Alcohol, Deceth-8, Sodium Laureth Sulfate, Lactic Acid, Potassium Hydroxide, Parfum, Denatonium Benzoate

EU.n ainesosahaku
Ympäristömerkki.

Lumme Kylpyhuone on merkitty Joutsenmerkillä, joka tarkoittaa, että tuotteen ympäristövaikutukset on arvioitu ja tuotteen todettu vaikuttavan vaikeisiin tahroihin.

Lumme Kylpyhuone Puhdistussuihkeessa on rajoittava vaahtosuutin, joka levittää vähemmän aerosoleja ilmaan kuin tavallinen suutin ja vähentää riskiä sisäänhengittää ainetta.

Pullo valmistetaan 100% kierrätetystä muovista. Kierrätä muovipakkauksena tai energiajakeena.

Lumme Kylpyhuone on valmistettu tehtaalla, joka toimii 100% tuulivoimalla, uusiutuvalla energialla.
Tanska