Konetiskitabletti

Konetiskitabletti

Kaikki yhdessä tabletissa.

Vihreää tiskaustehoa.

Kiiltävä lopputulos.

Lumme Konetiskitableteilla puhdistat lasit ja lautaset, sekä muut ruuanlaittoon tarvittavat astiat. Lumme Konetiskitabletti puhdistaa astiat jo alhaisimmissa (50oC) lämpötiloissa. Tabletti sisältää huuhtelukirkastetta, joka antaa astioille puhtaan pinnan, sekä suolaa, joka ehkäisee kalkinjäämiä astianpesukoneessa.

Lumme Konetiskitabletti ei sisällä tarpeettomia ainesosia, hajusteita eikä väriaineita ja konetiskiaine on kehitetty yhteistyössä Allergia, Iho ja Astmaliiton kanssa.

Konetiskitabletit ovat saatavilla päivittäistavarakaupoissa 22 tabletin sekä 50 tabletin pakkauksissa.

Lue lisää Lumme konetiskitabletista!

Sodium carbonate, Sodium citrate, Sodium carbonate peroxide, Aqua, Sodiumsilicate, Citric acid, Fatty alcohol alkoxylate, TAED, Sodium polyacrylate, Sodium sulfate, Ceteareth-25, Sodium Chloride, Trisodium dicarboxymethyl alaninate, Acrylic/sulphonic copolymer, Bentonite, Subtilisin, Amylase, Sodium hydroxidee

EU.n ainesosahaku
Lumme Konetiskitabletti on ympäristömerkitty Joutsenmerkillä. Se tarkoittaa, että tuotteen ympäristövaikutukset on arvioitu ja tuotteen on todettu vaikuttavan vaikeisiin tahroihin.

Kartonkipakkaus on tehty 100 % kierrätysmateriaaleista ja kierrätettävästä kartongista.

Lumme konetiskitabletti ei sisällä tarpeettomia ainesosia, hajusteita, väriaineita tai eläinperäisiä ainesosia. Tuote on Vegan Society -sertifioitu, eikä sitä ole testattu eläimillä.
Italia