Puhdista ympäristömerkityillä tuotteilla

Bra Miljöval

Lumme Puhdistusliinat on varustettu Bra Miljöval -ympäristömerkillä.

Lumme Puhdistusliinat on varustettu Bra Miljöval -ympäristömerkillä.

Hyvä Ympäristövalinta (Bra Miljöval) on Ruotsin luonnonsuojeluliiton myöntämä ympäristömerkki, joka on myönnetty jo sadoille tuotteille ja palveluille, joista osaa myydään myös Suomessa. Ruotsin Luonnonsuojeluliitto pitää merkkiään maailman vaikeimmin saatavana ympäristömerkkinä.

Bra Miljöval -merkki

Bra Miljöval -ympäristömerkki kertoo tuotteista paljon – esimerkiksi tuotteen ainesosat vaikuttavat vesistöön vain vähän tai eivät lainkaan, ja käytön jälkeen ainesosien on hajottava tiukkojen vaatimusten mukaan. Vaatimuksia on myös tuotepakkaukselle, jotta ympäristövaikutus olisi mahdollisimman vähäinen ja luonnonvarojen hyödyntäminen tehokasta. Lisätietoa Bra Miljöval -ympäristömerkistä voit lukea ruotsiksi täältä.

Lumme Puhdistusliinat