Lumme -Uutuus – konetiskitabletit

Konetiskitabletteja on toivottu meiltä usein. Toteutimme toiveen! Lumme-tuoteperheen neljästoista tuote on konetiskitabletti.

Ne näyttävät tavallisilta konetiskitableteilta…  ja antavat kiiltävän pesutuloksen… mutta ne ovat hajusteettomia ja ainesosien valinnassa on ajateltu ympäristöä.

Onpa pieni pakkaus!

Totta! Lumme konetiskitablettien pakkauskoko saattaa hämmästyttää. Rasia on pienempi kuin moni vastaava tuote kaupan hyllyllä, mutta pienemmässä pakkauskoossa on peräti 22 tablettia ja isommassa 50 tablettia. Olemme siitä aika ylpeitä! Pakkaamme rasiaan pesuainetta emmekä ilmaa. Asiaa toki auttaa, että yksi tiivis tiskitabletti painaa vain 14 grammaa mutta pesee silti tehokkaasti. Pakkaus on tietysti 100-prosenttisesti uusiomateriaalia ja kierrätettävissä uudestaan.

Konetiskitableteilla joutsenmerkki

Lumme-konetiskitableteilla on joutsenmerkki ja ne ovat vegaanisia. Ne ovat myös hajusteettomia, kuten sarjamme Sensitive kirjopyykki ja Yleispuhdistussuihkekin. Lumme konetiskitabletti kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa.

Onko tabletissa muovikuori?

Tätä kysytään usein, ja siihen on helppo vastata. Ei, konetiskitabletissa ei ole muovisuojusta. Se on polyvinyylialkoholista (PVA) eli vesiliukoisesta polymeeristä valmistettu hydrokalvo. Kun kalvo joutuu kosketuksiin veden kanssa, se hajoaa luonnollisiin, helposti hajoaviin rakenneosiinsa. Selvyyden vuoksi sanottakoon: kalvo ei ole mikromuovia, eikä se hajoa mikromuoviksi.

Tabletti vai jauhe – kumpi on parempaa?

Niin tablettien kuin jauheiden käyttöön liittyy plussia ja miinuksia. Pesutulos on tietenkin yhtä hyvä kummallakin.  Lumme-konetiskitabletin kehitystyön aikana oli tärkeää, että sopivan pesuainemäärän valinta käy helposti. Tabletti on tältä kannalta kätevin.

Jauhetta voi annostella helposti liikaa, mutta tabletissa on tasan 14 grammaa. Ainetta ei myöskään varise iholle (koska tablettia suojaa vesiliukoinen kalvo). Tabletissa on kaikki tarvittava, joten huuhtelukirkastetta ei tarvitse lisätä erikseen.

Näin käytät konetiskitabletteja

  • Laita yksi tabletti tiskikoneen pesuainelokeroon. Lumme konetiskitabletti kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Älä irrota kalvoa. Se liukenee veteen.
  • Puhtaimman tuloksen saat, jos poistat astioista enimmät ruoantähteet.
  • Aterimien hopeiset osat eivät saa olla kosketuksissa osiin, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.
  • Veitset, joissa on liimattuja osia, puuta tai tiettyjä muovilaatuja, eivät yleensä kestä konepesua.
  • Kristalli, ohut lasi ja kultakoristeinen posliini voidaan pestä herkällä pesuohjelmalla (40-45 astetta), mikäli valmistaja ei toisin suosita.