Lahjoita puhdas teko läheiselle, me lahjoitamme luonnolle.

Yhdessä voimme auttaa vesistöjä pysymään puhtaampana – tekemällä puhtaita tekoja joka päivä. Niin maalla, merellä kuin kotonakin. Lumme tekee yhteistyötä Pidä Saaristo Siistinä -yhdistyksen kanssa lahjoittamalla rahaa vesistöjemme hyväksi.

 

Lahjoita sinä läheisellesi Lumme-Kotisiivous, jonka tekee lähialueesi, siivousalan ammattilainen Joutsenmerkityillä Lumme-pesuaineilla (arvo 200€). Kisa käynnissä 31.8.-4.10.2020

 

Tehdään yhdessä

Puhtaita tekoja joka päivä.

Osallistu ja voita Lumme-kotisiivous!

Kenelle sinä haluaisit lahjoittaa Lumme-kotisiivouksen? Kuka ystävä tai läheinen ansaitsee pientä lepoa arjesta ja puhtaan kodin? Osallistu kisaan ja voita hänelle kotisiivous (arvo 200 €). Hyvästä teostasi, voit voittaa itsellesi Lumme-tuotepaketin (arvo 40 €).

Lisäksi osallistuneiden kesken arvotaan Lumme-tuotepaketteja.

Täytä alla oleva osallistumislomake ja olet mukana kisassa.

Pidä saaristo siistinä.

”Liikutaan vesillä vastuullisesti ja huolehditaan yhdessä siitä, että tulevatkin sukupolvet voivat nauttia veneilystä ja vesistöretkeilystä!” – Pidä saaristo siistinä ry –

Pidä Saaristo Siistinä ry on kaikkien vesilläliikkujien valtakunnallinen ympäristöjärjestö, joka on työtä puhtaamman saaristo- ja järviluonnon puolesta jo vuodesta 1969. Teemme konkreettista ympäristöhuoltotyötä saaristossa, rannoilla ja järvillä.

Puhdista kotia ympäristötietoisesti.

”Pestään pyykkiä ja siivotaan kotia ympäristötietoisesti.” – Lumme –

Lumme-pesuaineperheen kaikille pyykinpesuaineille, puhdistussuihkeille, tahranpoistajalle ja konetiskitableteille on myönnetty Pohjoismainen Ympäristömerkki eli Joutsenmerkki.

Lue lisää toiminnastamme puhtaan ympäristön puolesta: www.lumme.fi/ymparisto/