Osallistu Arvontaan!

Arvomme kaikkien osallistujien kesken 3 tuotepalkintoa, jossa voit voittaa Lumme-pyykinpesunesteet vuodeksi!

Lumme – Naisten Kymppi -arvonnan säännöt

  1. Osallistumisaika: Osallistumisaika Naisten Kymppi -arvontaan on 14.6.2024 asti
  2. Osallistuminen: Osallistuminen tapahtuu kampanjan kisasivustolla www.lumme.fi/arvonta
     Muista vastata kysymyksiin ja jättää ajan tasalla olevat yhteystiedot.
  3. Kilpailun järjestäjä: Kilpailun järjestää Orkla Care / Lumme (jäljempänä “Järjestäjä”).
  4. Kilpailun palkinto: Palkintona on 12 kpl Lumme pyykinpesuaineita.
  5. Voitoista ilmoittaminen: Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti hänen jättämiinsä yhteystietoihin, kun voittajien arvonta on suoritettu.
  6. Järjestäjän vastuu: Järjestäjä ei vastaa palkintoon liittyvistä mahdollisista vahingoista. Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää tai arvoa. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä liittyen kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.
  7. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen markkinoinnissa: Voittajilta kerättäviä yhteystietoja käytetään kilpailun toteuttamiseen ja siitä tiedottamiseen. Vastanneiden nimi- ja yhteystietoja ei käytetä kilpailun ulkopuolisiin markkinointitarkoituksiin ilman vastaajan erillistä lupaa. Lue lisää tietosuojasta: https://www.orkla.com/tietosuoja/ .